Cautare

16107 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (3.45 secunde)
Revenim cu precizare ca nu a fost incheiat nici un contract, de unde putem deduce ca oricine a semnat vreodata o cerere de creditare, o factura sau o foaie de varsamant la fosta ABN Amro se poate astepta sa primeasca acasa instiintari politicoase ca are de platit nu se stie cate sute de milioane de lei, dupa cum s-o fi hotarat japcarul de serviciu din acea zi.
Odata contractat un nou client, miniantreprenorul se poate loga din nou pe website-ul Postbank pentru a printa o factura, in timp ce clientul ii poate vira banii direct in cont.
Ma consider un economist de factura liberala, dar nu sunt un libertarian ", noteaza fostul ministru de Finante in introducerea cartii.
Cat despre problemele financiare, constructorii spun ca restantele pe anul trecut au fost achitate abia la sfarsitul lunii martie si ca spera sa primeasca banii pentru lucrarile pe care le vor executa de acum inainte.
Este vorba despre companii care achizitioneaza astfel de produse, benzina, motorina (de la firme in insolventa, care vand fara TVA, n. ... ), si le livreaza catre terti, fara inregistrarea pe factura a taxarii inverse a TVA.
Este vorba despre manelisti, lautari si alti interpreti care castiga intr-o luna poate si de zece ori mai mult decat o persoana platita pe drepturi de autor.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
Asa ca eu voi alege sa va vorbesc despre problema eliminarii subventiei la incalzire, decizie careia PSD se opune intrutotul. ... La populatie, factura ajungea injumatatita.
Din acel document se poate afla daca firma X si-a inregistrat in contabilitate factura primita de la firma Y.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina. ... Bancherii sunt mai temperati cand vine vorba despre cresterea ratelor cauzate de euro.
Moneda europeana face ca romanii sa scoata mai multi bani din buzunar pentru ratele la creditele in euro, pentru factura la serviciile de telefonie, pentru alimentarea cu benzina sau motorina. ... Bancherii sunt mai temperati cand vine vorba despre cresterea ratelor cauzate de euro.
Stirea despre scumpirea cu 35% a gazelor pentru populatie incepand cu 1 ianuarie 2015 a alertat ieri toate redactiile si, inainte ca cineva sa observe ca era construita pe o declaratie interpretata gresit a presedintelui comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a inceput sa fie rostogolita si sa produca reactii din cele mai diverse.
Plus o factura coplesitoare. ... Si vorbim doar despre banii care pot fi pusi cap la cap intr-o serie de anchete jurnalistice.
Pana acum au fost foarte multe discutii despre debirocratizare.
In preambulul unei conferinte despre hacking gazduita de Berlin, o firma germana de cercetare a monopolizat atentia mondiala prin cateva declaratii menite sa puna pe jar intreaga industrie a telefoniei mobile.
Vorbim despre un soft construit de o companie indiana. ... Deocamdata primele bucati sunt disponibile pe cateva pagini de licitatii, insa fara factura si fara garantia producatorului.
In caz ca va intrebati, este vorba despre ultimele boxe pe care le-am cumparat. ... Atat timp cat pe factura si pe certificatul de garantie scrie seria produsului, nu vad de ce naiba ar trebui sa-mi fac un depozit pentru ambalaje.
SELMA LAGERLOF a scris romane de factura epopeica, pline de fantezie si lirism, cu rezonante din vechile legende scandinave. ... Din motive didactice, scrie o carte de lecturi geografice despre Suedia, plina de amintiri istorice si de excelente descrieri ale pamantului suedez.
Universe217 sunt un nume rezonant pe scena "heavy" din Grecia, unde concerteaza frecvent si se bucura de o reputatie excelenta ca trupa live, avand o discografie in continua dezvoltare si un sound ce reuneste elementele avangardiste cu doom metal de factura clasica.
Avea botezul puterii de o anumita factura si nu se lasase imbatat de aceasta. ... Se vorbise mult despre el in ultima vreme, cu speranta unei perestroici romanesti in care fostul coleg de facultate al lui Gorbaciov (o legenda), sa devina succesorul cu fata umana al dictatorului.
google-analytics.com